Onze diensten

Ons atelier

In ons atelier bieden wij op maat gemaakte sieraden, inclusief reparaties, gravures, assieraden en naamkettingen. Laat ons uw unieke stukken creëren en koester uw kostbare herinneringen in prachtige juwelen.

Reparaties

Bij ’t Gouden Paleis bieden wij een uitgebreide reparatieservice aan om ervoor te zorgen dat uw kostbare stukken altijd in perfecte staat verkeren. Denk hierbij aan het aanpassen, solderen en op maat laten maken van uw sieraad. Ons toegewijde team staat klaar om uw geliefde stukken in perfecte staat te herstellen.

Reparatie van een ring met een knalgas torch

Assieraden

Bij ’t Gouden Paleis wordt het kostbare as van uw geliefde met uiterste zorg en aandacht verwerkt tot een uniek sieraad. Dit biedt u de mogelijkheid om uw tijdloze herinneringen altijd dichtbij u te dragen, als een blijvende verbinding met uw dierbare.

Een ring waarin as wordt verwerkt

Graveren

Wilt u een herinnering, een naam of een foto die u voor altijd bij u wilt dragen? Of misschien wel cadeau wilt doen? Bij ’t Gouden Paleis bieden wij een breed scala aan gravure-opties. Van vinger- en voetafdrukken tot logo’s en foto’s. Laat uw herinneringen tot leven komen met onze gepersonaliseerde gravures. Ontdek de perfecte manier om uw verhaal te vertellen met ’t Gouden Paleis.