Verkoop

Ons aanbod

Wij hebben een uitgebreide collectie sieraden, horloges en diamanten in zilver en goud. Naast de reguliere sieradencollectie met gedenksieraden, ringen en colliers, streven wij ook naar diversiteit. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van trouwringen naar uw eigen persoonlijke wensen.

Juwelen

Verken de schitterende wereld van ’t Gouden Paleis, waar wij de meest recente collecties van juwelen, gouden en zilveren sieraden aanbieden. Van prachtige ringen, elegante armbanden en verfijnde kettingen tot adembenemende trouwsets, schitterende oorbellen en sprankelende diamanten. Elk stuk belichaamt tijdloze schoonheid.


Neem voor de nieuwste collecties een kijkje op onze socials!

Trouwringen

Bij ’t Gouden paleis zijn wij gespecialiseerd in het maken van trouwringen naar uw eigen persoonlijke wensen. Een klassieke trouwring, een moderne ring ingelegd met diamanten of een ring die u ooit heeft gezien en nooit bent vergeten. Wij zijn dé juwelier die ervoor zorgt dat u de perfecte ring krijgt. Met ons eigen atelier bieden wij u de mogelijkheid om trouwringen en sieraden op wens te maken.

Twee gouden trouwringen een smalle met steentjes en een brede

Giftcard

Cadeaubonnen van juwelier ’t Gouden Paleis zijn het perfecte cadeau om te verschenken!

Cadeaubonnen van juwelier 't Gouden Paleis